Udlejning af fotostudie

Udlejning af fotostudie billigt i København

Infinity wall, gratis udstyr og 24 timers adgang

Lyst og rummeligt hvidmalet fotostudie udlejes på dagsbasis i København. Fotostudiet, der har målene 4,5 meter bredt og 8,5 meter dybt, er udstyret med nymalet hvid rundhorisont/cyclorama i den ene ende fra gulv til loft. Desuden er der store vinduer, der alle er monteret med mørklægningsgardiner.

Studiet kan med fordel både benyttes til stilfotografering og videoproduktion, til f.eks. testimonials eller musikvideooptagelser.

Udstyr og faciliteter

Når du lejer studie hos Fotostudiet Eyelight, får du samtidig adgang til et stort udvalg af diverse udstyr – naturligvis inkluderet i prisen. Vi har bl.a.;

  • Softboxe
  • Sort molton
  • Reflektorskærme
  • Filtre
  • Udstyr til lyssætning, inkl. et udvalg af lyskilder
  • Diverse baggrunde i både papir og stof, inkl. Green Screen
  • Diverse stativer i flere størrelser m.m.

Andre af studiets faciliteter kan der nævnes et dobbelt make-up bord, opsat med stort veloplyst spejl med to frisørstole, der begge kan justeres i højden. Derudover er der et stort mødebord med stole, der kan benyttes til eget medbragte udstyr. I det tilstødende lokale findes der desuden et stort badeværelse med omklædning og separat opdelt toilet.

Endvidere forefindes der gratis Wi-fi, kaffe, the, elkoger, plastservice m.m. til fri afbenyttelse. Der er mulighed for tilkøb af kolde vand, sodavand, chokolade og snacks i studiets minibar – betalingen påføres faktura.

Mulighed for 24 timers adgang

Hos Fotostudiet Eyelight, vælger du selv om du ønsker at leje studiet for en halv dag, en hel dag eller flere dage ad gangen. Har du ofte behov for at benytte et fotostudie, kan du med fordel blive fast lejer 1, til flere, gang ugentligt. Og med Fotostudiet Eyelights 24-timers service kan du som det lyder, benytte studiet i alle døgnets 24 timer.

Fotostudiet Eyelight ligger placeret på Frederiksberg, i København, med gode parkeringsmuligheder gratis og tæt på offentlig transport.

Faste priser uanset antal personer

Hos Fotostudiet Eyelight har vi en helt enkel og overskuelig prisstruktur for at det skal være så nemt som muligt for dig at regne omkostningerne ud. Her betaler du ikke ekstra for strømforbrug, forsikring etc. og prisen er den samme uanset hvor mange I befinder Jer i studiet

Op til 4 timers studiebrug
Hel dag (brug studiet så længe du vil)
1 fast dag om ugen
kr. 1.050,- pr. dag
kr. 1.900,- pr. dag
kr. 5.800,- pr. måned

Priserne er ex. moms.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *