Billig studieleje Frederiksberg

Billig studieleje Frederiksberg

Fotostudie Eyelight tilbyder billig studieleje Frederiksberg

– Mulighed for 24 timers adgang

Lyst og stort nymalet fotostudie udlejes på dagsbasis på Frederiksberg. Selve studiet er 4,5 meter bredt og 8,5 meter dybt og i den ene ende udstyret med rundhorisont fra gulv til loft.

Fotostudiet er hvidmalet og de store vinduer giver mulighed for et lækkert dagslys, men desuden monteret med mørklægningsgardiner. Studiet kan med fordel både benyttes til stilfotografering og videoproduktion, til f.eks. testimonials eller musikvideooptagelser.

Når du lejer fotostudie gennem Fotostudie Eyelight, følger en del udstyr til rådighed – dette inkluderet i prisen, naturligvis. Der findes blandt andet:

  • Softboxe
  • Reflektorskærme
  • Sort molton
  • Lysfiltre
  • Stativer i flere størrelser
  • GreenScreen
  • Udstyr til lyssætning, inkl. et udvalg af div. lyskilder
  • Baggrunde i både stof og papir m.m.

I studiet forefindes et stort, veloplyst make-up med to frisørstole, der begge er justerbare i højden. Derudover er der et stort dobbelt mødebord med stole i lokalet. Tilknyttet til studiet er et stort toilet med tilhørende omklædning og mulighed for bad.

Med i prisen er Wi-Fi opkobling, kaffe, the, elkoger og plastservice – alt til fri afbenyttelse. Ud over det, er der mulighed for tilkøb af vand, sodavand, snacks m.m. i minibaren – betalingen foregår via faktura.

Fotostudie Eyelight tilbyder 24 timers adgang til studiet. Du bestemmer selv om du ønsker at leje studiet for en halv- eller en hel dag – også i weekenden. Skal du ofte benytte et fotostudie kan du med fordel leje studiet en fast dag om ugen.

Fotostudiet ligger placeret i København, nærmere bestemt på Frederiksberg, med gode parkeringsmuligheder gratis og tæt på offentlig transport.

Faste priser uanset antal personer

Hos Fotostudiet Eyelight har vi en helt enkel og overskuelig prisstruktur for at det skal være så nemt som muligt for dig at regne omkostningerne ud. Her betaler du ikke ekstra for strømforbrug, forsikring etc. og prisen er den samme uanset hvor mange I befinder Jer i studiet

Op til 4 timers studiebrug
Hel dag (brug studiet så længe du vil)
1 fast dag om ugen
kr. 1.050,-
kr. 1.900,-
kr. 5.800,- pr. måned

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *